Sharon van Engelen 3workshop en trainingen.png

Let nature be

your teacher

Het platform voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je gezondheid en je levenskwaliteit naar een volgende niveau te brengen?

 

Vitaliteit en gezondheid zijn een populair en belangrijk onderwerp, privé en op de werkvloer. Je zou het haast een trending topic kunnen noemen. Zeker in het licht van de gezondheidscrisis, waar we met zijn allen sinds maart 2020 mee te maken hebben. Gezondheid wordt voor iedereen een steeds belangrijker onderwerp. En een onderwerp waarvan we met z’n allen vinden dat we er “iets” mee moeten doen. Maar waar moet je beginnen? 

Sharon van Engelen trainingen .png

ACADEMY

Master Your Life

Een andere kijk op voeding

Je brein heeft de juiste voedingstoffen nodig om in balans te blijven en optimaal te kunnen functioneren. 

 

Ieder mens is uniek met een eigen DNA en eigen darmflora, wat heeft jouw lichaam nodig? Haal meer energie, positiviteit en geluk uit je voeding. 

SHARON BIJBEE 2021-01-28-MAX 60 CM GLANZEND PAPIER-13.jpg

INCOMPANY

Vitaliteit op de werkvloer

Wat betekent ‘vitaal zijn’ eigenlijk precies en wat heeft voeding, ademhaling, beweging en een goede nachtrust voor effect

op jouw team en organisatie? 

Werkgeluk maak je samen, een wisselwerking tussen enerzijds de organisatie en anderzijds de medewerker zelf.

Sharon van Engelen green food.jpg

1 OP 1

Lifestyle coaching

Als sparringpartner, therapeut, mentor en coach help ik jou als ondernemer om de volgende stap te zetten in gezondheid en 

je levenskwaliteit naar een volgend niveau te brengen. 

 

Maak ruimte voor hoe jij in het leven wilt staan, hoe jij wilt leven vanuit essentie. 

Plan een gratis kennismaking
Plan een gratis video call

Sharon van Engelen als spreker boeken

Meer en meer Nederlanders hebben te maken met een overprikkeld lichaam en brein. Mensen voelen zich regelmatig gestrest, onrustig, vermoeid of hebben een slechte concentratie. Dit Kan leiden tot overgewicht, een burn-out, depressies of zelfs tot een chronische ziekte. En op de werkvloer neemt de druk alleen maar toe, mensen hebben het gevoel altijd maar ‘aan’ te moeten staan. Het lijkt misschien normaal maar onbewust putten we ons lichaam en geest volledig uit weet spreker, auteur en designer Sharon van Engelen

Mic icon website.png

6 op de 10 hebben chronische beperking of aandoening

"In Nederland had eind 2019 61 procent van de 15- tot 75-jarigen een chronische beperking en/of langdurige psychische aandoening. Dat zijn 8 miljoen mensen".

Bron: CBS

ERVARING VAN ANDEREN

Laraya Veenstra_edited.jpg

Laraya, Wauw!

Sharon is een heel prettig persoon om mee te praten met enorm

veel kennis die ze op een laagdrempelige manier kan delen. Ze luistert echt naar je verhaal en kan dit vertalen naar de werking van je lichaam. Je leert hierbij niet om afhankelijk van haar te zijn, maar je leert juist om naar je eigen lichaam te luisteren en hierop te anticiperen. Sinds ik Sharon ken en gestart ben met de mineralen en kruidenthee, voel ik me mentaal en fysiek zoveel beter in balans.

Zoveel positiviteit, kennis, moed, liefde, vertrouwen en integriteit in 1 persoon. WAUW!

Mark Deckers.jpg

Jan, Helder hoofd

Ik heb bij Sharon een life & business coaching traject mogen volgen. Ik heb het afgelopen jaar mooie stappen kunnen zetten op privé en zakelijk gebied, een echte transformatie. Bewustzijn op het gebied van voeding, beweging en kleding, overzicht in mijn bedrijf en de balans tussen privé en werk heeft mij veel rust, stabiliteit en zelfvertrouwen gegeven. Sharon is vakkundig en denkt in oplossingen, diversiteit aan kennis op heel veel vlakken. Ze heeft een drive om je verder uit te dagen in je persoonlijke ontwikkeling zodat je echt in je kracht komt te staan. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking.

-DIT IT-

Suzi.jpg

Suzi, Rebalancing

I lost my menstruation after the 2nd covid vaccination and Sharon's teas have helped me re-harmonize my body and finally after 5 months my body is finally back to normal again. I am going to continue rebalancing with Sharon's help and products to relieve other issuesas well. Great products and service. Highly recommend her.

-TÜCSI YOGA-

Maak kennis met je trainer/coach/mentor

Hoi, ik ben Sharon van Engelen. Ik deel mijn passie voor voeding en natuur met de wereld, want

ik geloof dat voeding de basis is van een

gezond en gelukkig leven.

Sharon van Engelen 6 workshop en trainingen.png