top of page
Sharon van Engelen vitaliteit.png

Be the best
version of yourself

Gezondheid is de
basis van alles

Be the best
version of yourself

Gezondheid is de
basis van alles

Hoi, ik ben Sharon van Engelen

Ik ben Vitaliteit- en Lifestylecoach, voedings- en kruidendeskundige, auteur en designer. Ik deel mijn passie voor voeding en natuur met de wereld, want ik geloof dat voeding de basis is van een gezond en gelukkig leven.

 

Wij zijn allemaal uniek met een eigen DNA en darmflora. Wat heb jij nodig om vol zelfvertrouwen in het leven te staan? Dit is een heel bijzondere zoektocht waar ik anderen graag in ondersteun.

 

Gezondheid is namelijk de basis van alles. We hebben zo veel méér invloed op ons lichaam, onze geest en ons leven dan wij weten. Doormiddel van blogs, programma's, educatie materiaal en een online community inspireer en help ik mensen naar een leven in volle gezondheid.

Sharon. ui icon2.png

Waar is het allemaal mee begonnen?

Op mijn 28ste worstelde ik met mijn overgewicht. Ik kwam kort daarna in een flinke burn-out terecht en werd hartpatiënt.

 

Voor mij was dit het moment om mijn leven om te gooien Ik startte een speurtocht om mijn zelfvertrouwen en gezondheid terug te krijgen. en ik leerde dat mijn voeding en mindset een belangrijke rol speelde in mijn dagelijkse leven.

 

Na mijn deelname aan het programma van RTL4 ‘Herman’s Pop-Up Restaurant’ realiseerde ik mij dat ik koken naar een next leven wilde brengen, vanuit genezing.

 

Ik ontdekte dat ik, door middel van voeding, kruiden en planten, mijn lichaam en geest weer in balans kon krijgen. Vanuit de Traditionele Chinese en Indiase geneeskunde leer ben ik mezelf gaan verdiepen om mijn vitaliteit en gezondheid naar een hoger niveau te brengen.

 

De kennis die ik heb opgedaan wil ik met iedereen delen, het heeft mijn namelijk zoveel gebracht! Zoveel energie, zelfvertrouwen én een gezond hart!

Sharon van Engelen trainingen .png
Mic icon website.png

Sharon van Engelen

Boeken als spreker

KLIK HIER!

"Een goed contact met je

gevoel geeft je toegang

 tot een belangrijke

informatiebron in jezelf."

Sharon van Engelen bloemen en rode kool.jpg

Mens en natuur in harmonie 

Gezondheid van mensen is mijn passie. Hoe kan ik mens en natuur in harmonie brengen? Dit is een vraag die mij elke dag weer bezighoudt. Waar ruimte ontstaat, ontstaat genezing.

 

Het raakt mij diep dat ik zoveel mensen en tegenwoordig ook kinderen zie worstelen met hun gezondheid. Het begint vaak onschuldig maar bouwt zich op tot vervelende ongemakken of zelfs chronische ziektes.

 

Ons lichaam is veel intelligenter dan we vaak denken. De juiste brandstof kan ervoor zorgen dat wij deze intelligentie optimaal kunnen gebruiken en flexibel door het leven kunnen gaan.

 

Wanneer ik gelukkig ben, ben ik gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik durf meer van mezelf te laten zien en heb veel meer zelfvertrouwen en motivatie.

 

Klaar om meer energie, positiviteit en

geluk uit je voeding te halen? 

Wat ik jou wil brengen

Ik wil dat ook jij de energie en het zelfvertrouwen ontdekt om in harmonie te komen bij jezelf. Leven vanuit je eigen kracht en passies, daar heb jij recht op.

 

Kleine stapjes grote resultaten, gun jezelf de tijd en realiseer dat jouw lichaam, geest en ziel een eigen ritme en unieke behoefte hebben.

 

Ik ben hier om je daarbij te helpen. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je gezondheid en je levenskwaliteit naar een volgend niveau te brengen?

"Nieuwe dingen leren

staat gelijk aan groei en 

groei staat voor meer geluk."

Sharon van Engelen laarzen en bloemen.jpg

"Het loslaten van het 

oude vraagt om een diep

vertrouwen in jezelf."

Sharon van Engelen cover seizoenen_edited.png

Zin om aan de slag te gaan?

Dan heb ik een leuk kadootje voor je

 E-BOOK "ETEN IN HET RITME

VAN DE SEIZOENEN"

Gezondheid is de basis van alles. Ik ben ervan overtuigd dat wij als mens meer in ons hebben qua mogelijkheden en genezing vanuit eigen kracht. Leven vanuit authenticiteit, mijn eigen kompas volgen heeft mij gebracht bij de kern van wie ik ben.

 

Dansen vanuit het hart, muziek voelen door je lijf en hierop mogen bewegen. Zelfexpressie een van onze basisbehoeftes, het helpt om los te laten, om in vrijheid jezelf volledig kunnen zijn. Bekijk in het onderstaande video een klein stukje over mijn verhaal, mijn struggles in gezondheid en zelfvertrouwen. 

bottom of page