top of page

Succesverhalen
Ervaringen van anderen

Sharon. ui icon2.png
Ron van Engelen_edited.jpg

Ron, Vernieuwend

Gezondheid en vitaliteit zijn begrippen die we steeds vaker horen in onze samenleving. Het onderwerp is actueler dan ooit tevoren, en terecht natuurlijk.

 

In het bedrijfsleven is dat niet anders want vitale medewerkers zitten nu eenmaal beter in hun vel, zijn beter gemotiveerd en presteren simpelweg beter. Daarom is het juist zo belangrijk om hier als werkgever en leidinggevende aandacht aan te besteden.

 

Bij Simac vinden we dit ook. Met name in de corona periode is dit onderwerp steeds prominenter op de agenda gekomen. “Wat kunnen wij voor onze medewerkers doen om ze uit te dagen bewuster met voeding, beweging en mindset bezig te zijn?”

Dat was de vraag waarmee we aan de slag wilden.

 

We hebben hierbij de hulp gevraagd van Sharon van Engelen. Samen met haar hebben we een compleet programma ontwikkeld rondom vitaliteit met als uitgangspunt de pijlers:

voeding, beweging, mindset en creativiteit.

 

Sharon heeft ons hier fantastisch bij geholpen en met haar creatieve out-of-the-box manier van werken lag er in no-time een kant en klaar plan voor elke pijler. Een plan passend bij onze organisatie én passend bij de diversiteit aan medewerkers. Het doel was namelijk dat er voor iedereen aansprekende ontwerpen in het programma te vinden zouden zijn.

 

En dat is meer dan gelukt! Inmiddels zijn we ruim en half jaar op weg en zien we dat steeds meer medewerkers mee willen doen aan één of meerdere onderdelen.

 

Sharon, ontzettend bedankt voor je inzet, kennis en kunde!

-Simac IT NL-

Laraya Veenstra_edited.jpg

Laraya, Wauw

Sharon is een heel prettig persoon om mee te praten

met enorm veel kennis die ze op een laagdrempelige manier kan delen.

Ze luistert echt naar je verhaal en kan dit vertalen naar de werking van je lichaam.

 

Je leert hierbij niet om afhankelijk van haar te zijn, maar je leert juist om naar je eigen

lichaam te luisteren en hierop te anticiperen.

 

Sinds ik Sharon ken en gestart ben met de mineralen en kruidenthee,

voel ik me mentaal en fysiek zoveel beter in balans.

Zoveel positiviteit, kennis, moed, liefde, vertrouwen en integriteit in 1 persoon.

WAUW!

Petra Knippenberg.jpg

Petra, Boven verwachting

Tijdens de Week van de Vitaliteit  heeft Sharon een training “Vind de voeding die bij je past” en een boxje met kruiden en gezonde recepten mogen verzorgen. Deelnemers hebben positieve handvatten ontvangen om verder te onderzoeken wat bij hun eigen levensstijl past. Een echte aanrader! Een aantal reacties van de deelnemers:

“Voor mij was de workshop boven verwachting.

Ik heb veel nuttige informatie gekregen en ik vond het erg leuk."

"informatief en weer extra stimulans gezond te blijven eten en veel te bewegen."

 

"Ik vond het een leuke en leerzame workshop, het proeven maakt het helemaal af. "

 

"Er is in korte tijd veel informatie gegeven op een hele prettige manier. Ik ben nu een kleine week bezig met de theekuur, ben benieuwd naar het eindresultaat :-)

"Er zat van alles in! Sharon brengt het op een hele enthousiaste manier.

Veel eenvoudige en bruikbare tips om je lijf weer een boost te geven.

-De Buch-

Mark Deckers.jpg

Mark, Stabiliteit

Ik heb bij Sharon een life & business coaching traject mogen volgen.

Ik heb het afgelopen jaar mooie stappen kunnen zetten op privé en zakelijk gebied, een echte transformatie. Bewustzijn op het gebied van voeding, beweging en kleding, overzicht in mijn bedrijf en de balans tussen privé en werk heeft mij veel rust, stabiliteit en zelfvertrouwen gegeven.

 

Sharon is vakkundig en denkt in oplossingen, diversiteit aan kennis op heel veel vlakken. Ze heeft een drive om je verder uit te dagen in je persoonlijke ontwikkeling zodat je echt in je kracht komt te staan.

 

Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking.

-DIT IT-

Suzi.jpg

Suzi, Rebalancing

I lost my menstruation after the 2nd covid vaccination and Sharon's teas have helped me

re-harmonize my body and finally after 5 months my body is finally back to normal again.

 

I am going to continue rebalancing with Sharon's help and products to relieve other issues as well. Great products and service. Highly recommend her.

-TÜCSI YOGA-

Mirjam Pels.jpg

Mirjam, Waanzinnig

Sharon heeft waanzinnig veel kennis en is bovendien een heel fijn en integer mens.

De mineralen die ik via haar afneem en de kruidenthee krijg je nergens beter.

Het effect op mijn fysieke en mentale welzijn is super.

Dank Sharon en ik gun iedereen een consult bij jou.

-Hands On-

Lieke.jpg

Lieke, Zuiverheid

Heel fijne kruidentheesoorten, die doen wat ze beloven te doen. Sharon is een bevlogen, creatieve en betrouwbare vrouw. Ze staat voor je klaar en heeft een enorme kennis. Geen vraag is raar!

Heel fijn die zuiverheid!

Evie Schurmann

Evie, Resultaat

Sharon heeft mij geholpen om het concept dat ik voor de toekomst van mijn bedrijf heb, mee vorm te geven, te vertalen in een moodboard en in samenwerking met een hele fijne fotografe tot uitvoer te brengen in een fotoshoot. Tijdens de fotoshoot hebben we veel plezier gemaakt en ik ben superblij met het resultaat. Toch hoe een droom werkelijkheid wordt.

-By Evie-

Angelique_edited.jpg

Angelique, Passie...

De recepten van Sharon zijn erg smaakvol en ook nog eens super gezond. Ze verteld je ook met passie hoe ze het heeft gemaakt. Ze weet heel goed waar ze het over heeft. Het is haar leven, haar passie en dat zie en proef je ook in alles terug. 

jasper.jpg

Jasper, De ziel

Sharon brengt je terug naar de ziel van voeding. Genieten, maar ook met liefde voor je lijf zorgen. Vol met oude inzichten en vrij van kortdurende hypes.  Een dikke aanrader!

-Iberico-

Nando.jpg

Nando, Bewustzijn

Voor dat ik contact had met Sharon. Was ik helemaal niet zo bezig met voeding.  Sharon heeft de expertise en een enorme kennis over het menselijk lichaam.  Eigenlijk werd gelijk duidelijk hoe belangrijk het bewustzijn over voeding is.  De brandstof van het lichaam.

Roos.jpg

Rose, kleurrijk

Yes! De lunch die door Sharon was verzorgd was echt geweldig. Zo voedzaam, divers en kleurrijk. De soep staat in mijn favorieten en ik ben dagelijks begonnen met het eten van lijnzaad. Sharon gaf een leuke en interessante uitleg over voeding, de werkzaamheid op het lichaam en hoe je dit het beste kan invoegen in het dagelijks leven. Aanrader!

Ronald_edited.jpg

Ronald, Proeven!

Sharon combineert haar mensenkennis met haar passie voor (lekker) eten en gezondheid. Een persoon die weet waar ze over praat en dit graag deelt met andere. En tja wat kan je zeggen over de recepten, eigenlijk maar 1 ding en dat is; PROEVEN!

Bea.jpeg

Bea, Mooi proces

Dank je wel lieve Sharon voor alle hulp in dit mooi proces.  Ik zou Sharon van harte aanbevelen, omdat ze werkt vanuit haar hart. Ze bekijkt alles op een andere manier. Zoals jij bent als persoon.  Het is een heel mooi leerproces waar ze je in mee neemt. Nogmaals super bedankt!

-Ontspanning en welzijn-

Jan Wind laat je kennen.jpg

Jan, Helder hoofd

Ik ben kritisch over alternatieve geneeswijzen tot het tegendeel praktisch is aangetoond. De thee van Sharon leverde mij veel schonere stofwisseling op, een helder hoofd en meer energie.

Aanrader!

- Laat je kennen -

182143578_3872998286149687_2576835629422420776_n_edited.jpg

Wendy, Energieker

Sinds ik de thee drink voel ik mij energieker dan ooit van tevoren.. Ook mijn huid ziet er beter uit. Ik blijf haar thee thee zeker drinken

-Nails and Brows by Wendy-

Yvonne van den Bergh

Yvonne, Op maat

Sharon belichaamt "gezondheid is de basis van alles", waarbij ze doorvraagt, kijkt wat ik nodig heb met als resultaat een op maat gemaakte kruidenthee. Al na twee dagen merkte ik op, dat ik geen behoefte in suiker had en daardoor een bewustere keuze ging maken in mijn

voedsel en me ook beter voelde.

Dankjewel Sharon!

-Sproet image consultancy-

Yolanda Gils.jpg

Yolanda, Meer Energie

Nu 4 weken bezig met de smaakvolle en

zuiverende Dennenthee. Ik merk dat ik meer energie heb en mijn huid ziet er beter uit!
Ik adviseer de thee
in mijn praktijk,

cliënten zijn enthousiast!

-Voetreflexpraktijk Tilburg-